İstanbul Web Tasarım

Günümüzde internet kullanımının artması, internete hemen hemen her ortamda ulaşılabilme imkanı bulunması v.b nedenlerden dolayı web tasarım sektöründeki rekabette artmaktadır. İstanbul başta olmak üzere ülkemizin diğer illerinde de bu rekabet ortamı gözle görülür şekilde büyümüştür. Her alanda olduğu gibi web tasarım alanında da İstanbul başı çekmektedir.

İstanbul web tasarım alanında hizmet veren bir çok firmaya ev sahipliği yapmaktadır. Web tasarım alanında hizmet veren firmalar günden güne artmakta bu da işin değerinin azalmasına, işini doğru düzgün yapan firmaların bulunmasını zorlaştırmaktadır.

Web tasarım alanı hafife alınsa da aslında çok meşakatli bir süreci içermektedir. Hem bilgi hem de yetenek gerektiren bir alan olmasıyla birlikte aynı zamanda özgün çalışmaların yapılabilmesi de önemlidir.

istanbul web tasarım

Web tasarım sürecinde firmamızın sizlere verdiği hizmetlerden bahsedecek olursak ilk adım olarak domain (alan adı) alım işlemi ile başlıyoruz. Tabi sizin daha önceden halihazırda var olan domaininiz de kullanılabilir. Daha sonra sitenizin içeriğine bağlı olarak size özel bir site tasarımı hazırlıyoruz. Eğer sizin istediğiniz özel bir tasarım var ise onun hazırlanması da mümkündür. Tasarım konusunda karar veremediyseniz ekip arkadaşlarımıza bırakabilirsiniz. Tasarım süreçi istenilen tasarıma bağlı olarak değişebilmektedir. Basit arayüze sahip, kullanımı kolay bir internet sitesinin tasarlanma süresi yaklaşık olarak bir haftadır. Tasarım sürecinde sizlerin fikirleri ve istekleri bizler için çok değerlidir. Bu sebeple bu süreçte müşterilerimiz ile iletişim halinde çalışmaktayız.

Tasarım işlemi bittikten sonra, internet sitesi haline getireceğimiz HTML,CSS kodlaması yapılır. Bu işlemde tasarımınıza bağlı olarak yaklaşık bir hafta sürmektedir. Tabi firmamız bu işlemleri yaparken sizinde yapmanız gerekenler var. Sizde bu süreçte içeriklerinizi belirleyebilirsiniz. Anasayfa, hakkımızda,iletişim.,referanslar gibi sayfaların içerik düzenlemelerini yapabilirsiniz. Bu süreçler basit gibi gözükmesine rağmen aslında zaman alıcı işlemlerdir.

İstediğiniz tasarımı internet sitesi haline getirdikten ve sizden de onay aldıktan sonra, sitenizin kodlaması aşamasına geçilir. Web sitenizi güncellenebilir bir hale getirmek için kodlama yapılır. Bu kodlama sayesinde internet sitenizin tüm içeriklerini değiştirebilirsiniz. Örneğin; sitenizin menü ve menü sıralamasını, tüm içeriklerini, görsellerini, logonuzu, hizmet alanlarınızı, referanslarınızı, iletişim bilgilerinizi vb gibi düzenleme işlemlerini yapabilirsiinz. Bu işlemlerin hepsini sizin için hazırladığımız yönetim paneli ile yapabileceksiniz. 

Son işlemde sitenizin internet ortamına aktarılmasıdır. Bu adımdan sonra artık internette sizinde sitenize isteyen herkes ulaşabilir. Sizde eğer bizimle birlikte çalışmaya karar verdiyseniz, web siteniz hayırlı olsun diyebiliriz.

Firmamız müşteri odaklı olarak çalışmaktadır. Sizlerin fikirleri, düşünceleri dikkate alınarak her müşteri için farklı ve özgün bir tasarım ortaya çıkarılır. Hiç bir tasarım birbirine benzemediği gibi ilginç ve daha önce denenmemiş tasarımlarda yapılmaktadır. Kaliteli ve benzersiz bir hizmet deneyimine sahip olmak için sizleri firmamıza bekliyoruz.

 
 

E-Bülten

E-Bülten'e kayıt olmaya ne dersiniz? Sizde bilişim alanındaki güncel gelişmelerden ve Pion Bilişim'in kampanyalarından anında haberdar olmak için e-bültene kayıt olun. Sizi bilgilendirelim...