İlk Sayfada Çıkmak

İlk sayfada çıkmak

Googlede ilk sayfada çıkmak denildiği zaman ya da gelin sizi Googleda birinci sayfada çıkaralım diye reklam yapan firmaları duyduğumuzda aklımıza ilk gelen soru “ Googlede ilk sırada çıkmak mümkün mü? ” sorusu olacaktır.

Google’da ilk sayfada çıkmak tabi ki mümkündür. Ama bunun mümkün olabilmesi için gereken bir takım çalışmalar vardır. Üstelik bu çalışmalar oldukça zahmetli ve zaman gerektiren çalışmalardır. Herkesin kolayca yapabileceği bir olay olmadığı gibi yanlış işlemler yapıldığında web sitenizin sıralaması daha da aşağılara indirebilir.

Google’da ilk sıradada çıkabilmek için gerekli şartlar sağlandıktan sonra imkansız olan bir şey yoktur. Ancak daha önce de söylediğimiz gibi bu süreç meşakkatli bir süreçtir, sabır gerektirir ve profesyonel eller tarafından yapıldığı takdirde istenilen sonuç elde edilebilir.

Web sitenizin Arama Motoru Optimizasyonu (SEO), "Google Optimizasyonu" yapılarak ve sabırla çalışmalara devam ederek garantisi olmasa da başarı elde edilebilir.

Google da ilk sırada çıkmak için gereken kriterlerden biraz bahsedecek olursak;

Web siteleri arama motorlarınca içerik ve alt yapı bakımından değerlendirirler ve aynı zamanda web sitenizin, arama motorunun kriterlerine ne kadar uygun olduğunu araştırırlar. İnternet siteniz bu araştırmalar sonucunda belirli puanlamalarla arama motoru sıralamasında yerini alır. Web sitenizin bu değerlendirmelerde aldığı yüksek puanlar ilk sayfada çıkma şansınızı artırır. Tabi ki bunun garantisi yoktur. Hiç kimse Googleda ilk sayfada çıkmanız için garanti veremez.

Googlede 1.Sırada Çıkmak İçin Seo Uygulayın >>

Web sitenizi sizinle aynı alanda çalışan diğer firmalardan farklı ve özgün yapabilirseniz Google da ilk sayfada daha üst sıralarda çıkma şansınız artar. Tabi bu öyle herkesin kolayca yapabileceği bir çalışma değildir. Bu konu da eğitim almış kişiler yani SEO danışmanları sizlere web sitenizi Googlede ilk sayfada çıkmak konusunda yardımcı olabilecek en doğru kişilerdir. O nedenle hiç araştırma yapmadan önünüze gelen ilk firmaya böyle önemli bir görevi vermek çok yanlış bir karardır.

Google tüm dünyada en çok kullanılan arama motoru olmakla beraber pazarlama ve reklam alanın da ki etkisi tartışmasız üst düzeydir. Tüm dünya tarafından kullanılan Google’da , ilk sayfa da çıkma ayrıcalığını yaşamak isteyen müşterilerimiz için arama motoru optimizasyonu hizmeti verilmektedir.

 

E-Bülten

E-Bülten'e kayıt olmaya ne dersiniz? Sizde bilişim alanındaki güncel gelişmelerden ve Pion Bilişim'in kampanyalarından anında haberdar olmak için e-bültene kayıt olun. Sizi bilgilendirelim...